miercuri, 31 martie 2010

Sugeţi pula, fetelor?

Oare câte sute de ani vor mai trebui să treacă până când urmaşii noştri nu vor mai trăi sub presiunea prejudecăţilor induse de dogmă?
Nu vă futeţi azi, că suntem în Săptămâna Mare! Să nu sugi pula, fata mea, că e post şi e păcat să bagi carne în gură! Nu băga botul la savarină, fiule, că e de dulce!
De mii de ani, suntem învăţaţi de mici să ne simţim vinovaţi pentru plăcerile noastre naturale, fireşti, dăruite de Dumnezeu şi prohibite de preacurvioasele feţe bisericeşti în baza unor scrieri arhaice ale unor populaţii de păstori  de acum 2000 de ani, traduse şi interpretate de aceleaşi preacinstite feţe...
De mii de ani, ni se induce confuzie în suflet, suntem puşi în contradicţie cu noi înşine şi cu nevoile noastre fireşti. De ce?
Oare pentru că dacă eşti confuz vei renunţa să gândeşti şi vei urma cuminte "păstorul", la fel de tâmp ca şi clelealte oi din turmă?
Ajunge! Fetelor, sugeţi pula până când iubiţii voştri vă vor umple gura cu pasiune... apoi încălecaţi pe faţa lor şi lăsaţii să vă dezmierde până când veţi uita cine sunteţi şi de ce trebuie să vă simţiţi vinovaţi că vă iubiţi! Băieţi, luaţi-vă iubitele la pulă, lingeţi-le pizda şi futeţi-le cu drag... Fiţi liberi şi frumoşi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu