joi, 25 martie 2010

Comunicarea sexuală

Multe femei se tem să povestească partenerului de sex despre fanteziile lor pentru că ar putea fi considerate curve, asa că multe fantezii erotice rămân nesatisfăcute. Un vibrator se foloseste mai mult la masturbarea solitară decât cu partenerul, pentru că fata nu vrea sa fie considerată vreo nimfomana nesatula.
E păcat, insă una din marile cauze ale lipsei de satisfacţie sexuală se datorează lipsei de comunicare cauzate de frica de ideile preconcepute ale partenerului.
Băieţi, în timp ce voi nu ştiţi cum să-i cereţi iubitei să vă facă o muie, ea se gândeşte: "Mi-ar place să-i sug pula, dar dacă mă crede curvă?" Voi nu aveţi curajul de a-i da limbi ca sa nu fiţi luaţi drept perverşi, iar ea e privată astfel de multe, multe orgasme.
Sunt cupluri căsătorite de ani de zile care nu-şi spun tot ce au în cap în legătură cu sexul, nu folosesc împreună jucării erotice, iar viaţa trece pe lângă ei...
Nu trebuie să fie aşa! E simplu, trebuie să spargeţi această barieră şi veţi fi uimiţi să vedeţi câte fantezii comune aveţi de materializat împreună.