marți, 30 martie 2010

Paradoxul Seducţiei

Cele mai multe femei împart bărbaţii pe care îi cunosc în patru categorii principale:

  1. Total neinteresanţi
  2. Interesanţi ca amici
  3. Interesanţi ca partidă (candidaţi ideali pentru relaţii pe termen lung şi căsătorie)
  4. Interesanţi ca amanţi (cei de care se simte atrasă sexual)
Aici se ascunde cea mai comună greseală pe care bărbaţii o fac - deşi vor să te fută, atunci când încearcă să te seducă, se poartă de parcă ar vrea o relaţie pe termen lung - vin cu tot tacâmul: flori, inele, cine romantice şi jurăminte de iubire.

Cu ce se aleg? Cu nimic, pentru că cele mai multe femei, atunci când sunt curtate de un potenţial soţ au tendinţa să amâne cât mai mult momentul în care îi dau pizda.
Pe de altă parte, cei pe care o femeie îi încadrează într-a IV-a categorie vor avea acces la pizda aproape imediat, pe uşa din dos, cum se spune şi vor beneficia de tratamente pe care potenţialul viitor soţ dintr-a III-a categorie nu le va pupa poate niciodată, pentru că el trebuie să trăiască cu impresia că s-a însurat cu o fată cuminte (vorbesc aici despre muie, sex anal etc.). Mai mult, futacul  care a dobândit dependenţă şi vrea o relaţie pe termen lung, nu va fi refuzat niciodată dacă a obţinut note bune în dormitor.
Ce face însă un bărbat din această categorie şi ce îl diferenţiază de potenţialul soţ?
Ei bine, în loc să facă curte, el o face pe femeie să se simtă atrasă de el. Dacă încerci să cumperi pizda, ea va face pe inacccesibila şi se va vinde cât mai scump. Dacă însă tu eşti cel interesant, greu accesibil, imprevizibil, provocator, rolurile se vor schimba. Pizda va fi cea care te va dori...